Hulphondenschool de CLiCK

teamtraining voor mens en hulphond

A A A

Kent u ‘Willie Clicksel’?

Willie Clicksel is dé Willie Wortel van Hulphondenschool De CLiCK!
Zij helpen deelnemers met het vinden van vaak creatieve maar eenvoudige oplossingen waarbij een hulphond kan helpen. Meestal niet alledaagse taken bij ADL-handelingen.

Voorbeelden Willie Clicksel

Heeft u moeite uw laptop te openen? Zoekt u een systeem waardoor uw hulphond kan helpen met het openen en sluiten van gordijnen? Kan uw hulphond niet bij de knop van de spoelbak om het toilet door te spoelen? Vraag hulp aan Willie Clicksel en zij zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Vraag en aanbod

Wellicht heeft u zelf ook handige ideeën of oplossingen waar anderen gebruik van kunnen maken. Door deze te delen met Willie Clicksel, kan Willie dit online plaatsen op de facebookpagina. Bovendien brengen gebruikers van Willie Clicksel elkaar vaak ook weer op nieuwe ideeën en leiden ze tot nieuwe inzichten.

Facebookpagina Willie Clicksel

Willie Clicksel deelt alles via hun ‘actieve’ Facebookpagina: ‘Willie Clicksel’. De Facebookpagina is een besloten groep voor deelnemers van Hulphondenschool De CLiCK.
Heeft u een Facebookaccount? Stuur dan via Facebook een vriendschapsverzoek naar Willie Clicksel om hen te volgen.

Nieuw bij Willie Clicksel

Binnenkort zal Willie Clicksel zich ook specifiek richten op deelnemers van Hulphondenschool De CLiCK die een hulphond hebben voor complexe psychische aandoeningen.
Voor vragen aan Willie Clicksel mail willieclicksel@gmail.com. Wellicht tot ziens!