Hulphondenschool de CLiCK

teamtraining voor mens en hulphond

A A A

Nijmeegse Vierdaagse sponsorloop voor Hulphondenschool de CLiCK 2018

25 mei 2018


Vorig jaar stapte Dorie Evers over de finishlijn bij Villa Gladiola.
Via de Vierdaagse Sponsorloop hebben mensen haar gesteund voor De CLiCK. Dit jaar is zij weer te vinden bij de 4-daagse.
Ook Rene Bugel en Marius de Koff willen dit jaar voor de CLiCK lopen!

U kunt hen persoonlijk steunen en volgen via onderstaande Vierdaagsepagina’s.
Dorie Tjepkema-Evers
Rene Bugel
Marius de Koff

*Doneren kan ook direct op het rekeningnummer van stichting De CLiCK tussen mens en hulphond storten: NL17 TRIO 0390 9422 27 o.v.v. Actie Nijmeegse Vierdaagse Dorie

Nijmeegse Vierdaagse sponsorloop voor Hulphondenschool de CLiCK

18 augustus 2017

Op 21 juli 2017 stapte Dorie Evers over de finishlijn bij Villa Gladiola. Via de Facebookpagina Vierdaagse Sponsorloop hebben mensen haar gesteund met een huidige tussenstand van € 370,00 voor De CLiCK. Wie weet voor welke verrassingen ze nog komt te staan want er kan nog tot 1 september 2017 worden gedoneerd. Verrassingen waren er genoeg.

Verrassingen waren er genoeg
Voor Dorie Evers (60 jaar) stond de Nijmeegse Vierdaagse al jaren op haar bucket-list. Persoonlijke omstandigheden, gezondheidsproblemen en het missen van een geschikt wandelmaatje maakten dat het er tot dit jaar nooit van kwam. Ondanks een heupblessure kreeg ze in de eerste week van dit januari groen licht van haar fysiotherapeut om toch te lopen. En wat denk je? Ze werd ingeloot, alles leek mee te zitten.

Posttraumatisch Stresssyndroom (PTSS)
Dorie’s man Ben heeft, kort samengevat, door ingrijpende gebeurtenissen in oorlogs- en rampgebieden een posttraumatisch stresssyndroom opgelopen. Waar hij vroeger zelf hulp bood, heeft hij nu zelf naarstig hulp nodig. Een PTSS-hulphond zou zijn levenskwaliteit en dat van zijn Dorie enorm verbeteren. Dat is dan ook de reden waarom ze geen moment twijfelde om geld in te zamelen voor De CLiCK.

*Doneren kan ook direct op het rekeningnummer van stichting De CLiCK tussen mens en hulphond storten: NL17 TRIO 0390 9422 27 o.v.v. Actie Nijmeegse Vierdaagse Dorie

Lees verder>>

Dorie Evers loopt de Vierdaagsesponsorloop voor de CLiCK

4 juli 2017

De Nijmeegse Vierdaagse staat weer voor de deur, van 18 t/m 21 juli vindt de 101e Vierdaagse plaats.

Dorie Evers zal meelopen met deze Nijmeegse vierdaagse en het geld dat ze inzamelt met deze sponsorloop gaat naar de CLiCK.

Dorie vertelt dat ze dit jaar voor de eerste keer mee mag lopen met de vierdaagse en dat ze zich heel graag meteen wil inzetten voor een goed doel, vandaar de vierdaagsesponsorloop.

Waarom Hulphondenschool de CLICK?
“Mijn man en ik hebben heel lang gezocht naar een hondenschool die opleidingen geeft voor PTSS honden.
Mijn man heeft namelijk een ernstige vorm van PTSS. Een geschikte hond hebben we al maar een gerichte opleiding niet.
Door hondenschool de CLiCK wordt dit ons geboden. Daarom wil ik me daar heel graag voor inzetten zodat ik ook mijn steentje kan bijdragen.

Wil u haar en de CLiCK ook steunen dan kan u dit via deze link doen. Dank u wel!

 

Het Click lied

Een kleine impressie op creatieve wijze weergegeven met zang en beeld van het werk dat de Click verricht.
Wij zijn blij en trots met dit lied. Veel luister- en kijkplezier.