Hulphondenschool de CLiCK

teamtraining voor mens en hulphond

A A A

Farmfood
FarmFood-HE-transparantJaren geleden heeft Farmfood een reclamefilmpje voor de CLiCK gesponsord. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en sinds juli 2015 sponsort Farmfood hulphondenschool de CLiCK met een mooi bedrag waarmee wij onze teamtraining kunnen verbeteren en uitbreiden.
De sponsoring is ook goed nieuws voor deelnemers met een CLiCK hulphond. Zij krijgen een pasje om Farmfood met 20% korting te kunnen kopen. En dat is dan weer goed nieuws voor de hulphonden; Farmfood heeft het beste met de honden voor en produceert kwalitatief hoogstaand hondenvoer met zo weinig mogelijk toevoegingen als kleurstoffen, aroma’s, antioxidanten etc.
Farmfood en de CLiCK staan voor de band tussen mens en dier. Een gouden team dus.
Klik op Farmfood om naar hun website te gaan.
Klik hier om naar het filmpje te gaan.

 

Meespelen met de Vriendenloterij
vriendenloterij
Wanneer u loten koopt bij de Vriendenloterij ten bate van het goede doel de Stichting de CLiCK tussen mens en hulphond maakt u zelf niet alleen kans op vele prijzen, maar steunt u ook de stichting : 50% van de inzet gaat direct naar de stichting. Dus koop een lot via de link met de Vriendenloterij.
In februari 2016 zullen wij een belactie organiseren samen met de Vriendenloterij. Als u overweegt mee te spelen voor de mooie prijzen en tegelijk de Stichting te steunen, geef dan uw naam, adres en telefoon door aan bestuur@de-click.nl onder vermelding ‘belactie’.

 

NSGKDe Nederlandse Stichting voor het gehandicapte Kind (NSGK)
De Nederlandse Stichting voor het gehandicapte Kind (NSGK) steunt de teamtraining van kindermaatjes en hulphonden voor jong-volwassenen.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met Stichting de CLiCK tussen mens en hulphond.
Contact
Stichting de CLiCK tussen mens en hulphond
Postbus 8028
3009 AA Rotterdam
E. bestuur@de-click.nl
W.www.de-click.nl/stichting